Bitcoin U Kune

By | December 29, 2017

Kako kupiti bitcoine hrvatskoj? – mojedionice, Kako kupiti bitcoine u hrvatskoj? pretpostavimo da ste čuli za bitcoin, decentraliziranu digitalnu valutu, i da ju želite kupiti, a živite u hrvatskoj..
Zbog jačanja kune hnb opet intervenirao, od lipnja već 4, Zbog pritisaka na jačanje kune prema euru i klizanja tečaja na 7,39 kuna za euro hrvatska narodna banka četvrti je put u protekla dva i pol mjeseca intervenirala.
Serbian cafe, „video sam sina pre nego Što je stradao” porodice radnika u poginulih … savez albanaca sutra odlučuje i o ostanku u vladi zaeva; srbija jedina u regionu ima.

Bitcoin mjenjačnica – jednostavna kupnja prodaja bitcoina, Bitcoin mjenjačnica je usluga kojom možete jednostavno kupiti prodati bitcoin..

https://bitcoin-mjenjacnica.hr/
Čemu služ? : Š je bitcoin?, Bitcoin se najčšć upotrebljava četiri svrhe: kupovinu; slanje novca; ulaganje; spekulaciju; kupovina. robe usluge plaćamo novcem – hrvatskoj kunama.

Čemu služi?


Rrif, Plaćanje bitcoinom. broj: 410-01/17-01/472 od 03.04.2017. na upit poreznog obveznika tome š je bitcoin, mož li hrvatsko poduzeć vršiti plaćanja bitcoinu.

http://www.rrif.hr/Placanje_bitcoinom-3443-misljenje.html